måndag, november 12, 2012

It´s a Monday :)

Hela helgen spenderades i Stockholm med Gymstick och "Allt för hälsan", grymt bra helg och trots att dagarna var långa gick tiden faktiskt jäkligt snabbt.
Planen för idag var först och främst att vara ledig, men också att hämta Varg, besikta bil och ta emot klient på gymmet.. Den planen grusades nästan av en stressad chef som ringde och beordrade övertid. Jag lyckades komprimera hela min lediga dag till några timmar på förmiddagen och sedan var det bara att villigt byta om och dra till jobb. Såå.. efter jobb var det samma visa fast omvänt, och ingen besiktning av bilen haha..
Lyckades dessutom hinna med både ett pass för axlar OCH därefter lite crossfit.. Skönt!
Körde först renodlade axelpressar varvat med hantelflyes och drag mot haka och gick sedan över till stående pressar med skivstång för att värma inför crossfit-passet. Uppvärmningen avslutades med SOTS- pressar ( gör en knäböj och stanna nere. Pressa sedan stången ovanför huvudet, behåll stabilitet i bål och ländrygg. Efter genomförda pressar reser du dig upp igen med stången på axlarna.)



Efter pressarna blev det 4 set HSPU ( Handstand push-ups) mot vägg. Gaanska trött i axlarna redan, men övningen är så jäkla kul :)



Därefter startade själva passet ;) 45 minuter av kettlebell-övningar och sen var jag på väg hem igen!!

Riktigt nice måndag! Tack för det :)

Inga kommentarer: