måndag, maj 30, 2011

Another week begins

Efter den dåliga och jobbiga känslan som suttit i efter Holland bestämde jag mig för att helt enkelt sluta tycka synd om mig själv och lägga in en liten spurt istället. Precis som jag skrev i lördags så ger det mig ju ingenting att sitta rakt upp och ner och tycka att det inte går som jag vill.. om jag inte själv tar tag i det så händer det aldrig!
Så igår startade jag spurten med en underbar runda på nittio minuter i solen. Lite promenad, lite lunk. Jag är inte ute efter att pressa mig till mitt yttersta, bara pusha liiite till för att få den dåliga veckan att släppa greppet om min kropp så att jag kan känna att jag ligger i fas igen :)

Ett av två dåliga alternativ i Holland. Oftast fast det inte ett tredje..
Tackgodegud för proteinpulver..

På eftermiddagen tog jag en fika med finaste Malin och efter det åkte jag vidare till Lokomotion för att plocka upp ny hoodie, protein och en kaffe med Mari!
Cissi och jag hade bestämt träningsdate, så det blev en timmes styrka med. Ett avslappnat- om än taggat pass! (Men det kändes verkligen att det var söndag och att vi hade all tid i världen.. grymt skönt!)
Protteshake och sen direkt vidare för 55 minuter spinning i byn. Japp, du läste rätt. MER cardio åt folket..
Imorse kändes som att kroppen fattat vem det är som bestämmer här, så idag körde jag cardio igen i hopp om att få mer positiva besked på vågen imorgonbitti. Mind over body..??

Har fått tillbaka min sista redovisning i skolan, fördjupningsarbetet, och det gick brrraaa!! Tack! Var dessutom i skolan idag och skrev terminens sista tenta, denna gången i psykiatri.. Lite skrämmande känsla att gå in i stora salen och veta att det ligger en fet två- timmars tenta och väntar. Den känslan byttes dock ganska snabbt ut och jag lämnade in tentan innan tiden gick ut, och det kändes riktigt bra. Nu ska jag bara hålla ut två veckor innan vi får besked om resultatet..

Övrigt litet lyckorus som är helt oviktigt men ändå ett måste:
I lördags hittade jag en pytte-snutte-liten söt kylväska på PREEM för endast tio kronor som jag blev tvungen att köpa. Den är perfekt för en kesella och en liten dricka till stranden eller nåt annat tillfälle då man ska iväg en snabbis- sväng..
Och när jag kommer hem inser jag att den matchar min nya strandväska som jag köpte på Kreta :)
Jag sa ju det, heeelt onödigt vetande ;) Men att så lite kan låte mig le. Fantastiskt!

2 kommentarer:

Malin sa...

:D finaste desi...party och sen en fika igen,mycket snart :)

FitnessDesi sa...

Oh yes I totally agree ;)