måndag, december 28, 2009

Tid för eftertanke...

Har precis kommit tillbaka till byn efter ett långt besök i Skåne...som ändå gick alldeles för snabbt.. Trots att tiden rusade förbi så har det hunnits med familjemys, mera mys och mycket mys med många, träning på Colosseum, prommisar i SNÖ, fester, fika och det har getts mycket tid för eftertanke och rannsakan..

Var står jag nu, och vart vill jag komma? Vilka mål vill jag sätta upp nu, vad brinner jag för och vad är min största drivkraft?


Ibland känns det som att jag har så mycket jag vill göra- att jag inte vet var jag ska börja, vilken ände jag ska starta i.. och ibland känns allt så banalt och ytligt.. Jag lever en gång, varför ödsla min tid på att sätta upp mål och vilja göra så himla mycket? Varför inte bara vara och leva som jag är? Men jag tror att jag skulle bli tokig då..om jag bara gick omkring och "levde" utan ambition och drivkraft att vilja förändra, förbättra och genomföra saker runt omkring mig och mig själv. Jag trivs med att ha en utmaning framför mig- stor eller liten, officiell eller hemlig..

Och när jag lyfter blicken och tittar mot horisonten vill jag känna det där pirret i magen- förväntan, lite rädsla och glöd!! Mycket glöd.. som får mig att brinna hela vägen in i mål!

Inga kommentarer: