måndag, december 14, 2009

Första dagen!!

...på denna veckan.. Har inga besväringar på jobbet, de åkte hem på julledighet i fredags, så istället ska vi ägna veckan åt egen-utveckling. Väldigt vettig tanke, men gud vad dålig jag är på att sitta stilla en hel dag :( Och då har som sagt veckan bara börjat. Jag känner mig sällan så ineffektiv som de tillfällen då jag måste sitta stilla och lyssna på någon annan- oavsett hur intressant det än är. Det kliar i hela kroppen, och ja, jag saknar trattskallarna redan ;) Vi har ett gäng med grym utvecklingspotential och det känns som ett slöseri att låta dem gå hemma.

Hur som helst.. någon hade iallafall tänkt till på motmedel och planerat in fys på schemat idag. Till min stora glädje. Kvällens prommis/jogg kunde alltså bytas mot 45min i gymmet och benträning. Jag hann knappt börja värma upp förrän små krampkänningar kom fram.. Träningsvärken var ett faktum innan dagen ens var slut, helt galet!! Tur att jag är ett fan av träningsvärk ;) det lär ju underlätta imorgon när jag har svårt att ta trapporna..

Dagens lilla lessen är bilen som jag fick tillfälle att titta till idag, den har ju gett ifrån sig oroväckande ljud och därför stått stilla senaste två veckorna.. Bromsskivorna...är nästintill obefintliga. Jag blir förbannad. Den är ju så gott som ny, och jag är inte den som ligger på bromsen hela tiden direkt.. Imorgon ska han få veta att han lever..bilförsäljaren!!!!!

Pepparkaksfil, sen sängen :)

Inga kommentarer: