måndag, juli 25, 2011

Everyday counts

Räknar ner dagarna till tävlingen i min kalender. Sätter kryss och tittar på siffran på dagen efter. Räknar ner, räknar in och försöker räkna ut ;) Men jag kan inte förutspå mitt slutresultat hur gärna jag än vill..

Dagen har varit toppen! Idag känner jag mig otroligt lyckligt lottad att få må såhär bra med så få dagar kvar på dieten. Ja, jag mår illa efter träningen, kroppen är sliten och påsarna under ögonen blir större. Men jag känner mig hel, lycklig och sporrad!!
Genomförde ett styrkepass med viktade chins och dips efter lunchen, och nu ikväll lyckades jag klämma in backintervaller i parken. Skulle egentligen genomfört dem i stan, men nu blev det inte så.. Hoppas dock på en visit där imorgon eller senare i veckan för att få draghjälp av Helen :)

Imorgon är det vila från styrkan och jag tänker utnyttja den tiden till att lösa lite ärenden, typ köpa nytt batteri till pulsklockan som hotar med att dö varje dag nu.. Slocknar, suckar och tänds igen. Så det är verkligen dags att förnya!!

Tack till sötaste Lisa och Anders för gott kaffe, sjysst trimning av min sidecut och de fina presenterna jag fick idag!!! Såå mysigt men tiden gick alldeles för fort :)

Diet- unna dig lyx ;)

Inga kommentarer: