tisdag, februari 01, 2011

Note to myself!

Att försöka vara effektiv är något jag älskar- som ni förmodligen redan hört till leda.. Men idag fick jag hytta med pekfingret till mig själv och påminna om att när huvudet är dumt får kroppen lida.
Jag bör uppenbarligen inte köra 30 minuter Core samma dag (och precis innan) jag går ut i gymmet för ett ryggpass...

Uppvärmning med latsdrag gick bra, stoppade vid 60kg och fortfarande bra utförande med teknik. Andra övningen var sittande rodd, och när jag nådde samma vikt som där jag stannade i latsdragen fick jag sluta.. Inte för att jag tyckte att det var klokt, utan för att kroppen talade om för mig på ett jävligt irriterande sätt, smärta i bäcken.
Kniv i ryggen.
Strålning ut i vänster ben.
Ja, ni fattar..
Gick ner till 25kg och körde mååånga "mjuka" reps och gick sedan omkring och stretchade loss. Funkade tillräckligt bra för att kunna fortsätta passet, men det känns fortfarande.
Dumt. Men någongång måste jag ju prova var gränsen går annars vet jag ju liksom inte. Typ?

Klapp på axeln däremot för att jag tog mig upp utan motivation i morse till 45 min Indoor Walking innan jobb. Eller, ja, min motivator var visserligen ett helt oväntat samtal 05.50 som i min förvåning fick mig att vakna i tid..haha.. Du kan ringa varje morgon ;)

Nu sk ajag käka omelett med julskinka och ketchup, eller kanske kesella med blåbärssoppa.. Eller kanske hallonfilmjölk med musli..hmm. Tål att tänkas på!!

Inga kommentarer: