tisdag, februari 08, 2011

Amen okej då

Skäms lite när jag ser hur många som varit inne och kollat bloggen sedan sist jag skrev nåt inlägg. Jag fattar liksom inte att det är så många som kan tycka att det är intressant att läsa mina rader dag efter dag. Men tydligen gör de nånting för er som får er att komma tillbaka, så då får jag ju faktiskt dra mitt strå också genom att producera något här..

Anledningen till uteblivet bloggande är enkelt, jag har inte öppnat en dator på hela helgen eftersom jag inte brytt mig :) Jag har inte känt någon som helst lust att läsa andra bloggar eller att skriva själv. Istället har jag njutit av dagarna och sällskapet jag haft. Det bästa!!!

Men idag gjordes det en comeback (får det väl kallas när man vilat i 4 dagar ;) på gymmet! Med ungefär två liter glass, en vetelängd och två kilo lösgodis i kroppen fanns det inga ursäkter till att inte ta i till max.. Ryggpasset blev bra, men tog lite längre tid än det brukar. Dock är det sista veckan på detta upplägget, nästa vecka blir det korta men massiva pass för att få igång känslan av effektivitet igen. (En känsla som gör mig nästan lika hög som endorfiner:)

Jahapp, kvällsmat nu då!!

4 kommentarer:

Bumbi sa...

Gör det som känns bäst här och nu. Fast det vet jag att du gör. Slutar aldrig läsa i alla fall...
Puss på dig lilla Tin-Tin.

Christer sa...

LÄt som en ordentlig uppladdningskost :)

FitnessDesi sa...

Tack Bumbi!! Pussar på daj me.. och på heeela familjen ;)

FitnessDesi sa...

Christer: Kan säga att det kändes vad det var för "mat" som låg i kroppen på passet.. Men det var det värt för fyra dagars myshelg :)