torsdag, mars 17, 2011

Jag och mina kalsonger!

Blev iakttagen i omklädningsrummet i simhallen igår: En tredje- eller fjärdeklass hade precis simmat färdigt och det var dags för oss att äntra bassängen, men först ombyte i samförstånd...tjugo stycken nioåringar och jag..
De tittade lite vaksamt när jag kom in i mitt överdrag-ställ med de svenska färgerna. "Ska du simträna?" blev frågan, och jag svarade artigt att det skulle jag.
Flickorna fortsätter att snegla på mig samtidigt som de borstar hår, viskar och fnissar.. När jag tar av mina byxor hör jag en väldigt odiskret viskning mellan två av dem "Titta, det ser ut som att hon har kalsonger på sig!!" Eftersom flickan som viskat i allra högsta grad har sett rätt (jag hade mina kalsonger som ingår i uniformssystemet) så kan jag inte låta bli att flina lite.
När jag står i endast kalsonger och topp går jag in på toaletten och när jag kommer ut är tystnaden i omklädningsrummet total och alla tittar mer eller mindre diskret på mig, eller rättare sagt mina kalsonger.. Jag inser att ryktet spritt sig under mitt toabesök. Goa ungar... :)

Träningen gick bra i simhallen, kör inte allt för många minuter utan använder det som en del i min rehab!
Och träningen på gymmet går så bra att jag skäms :) Idag gjorde jag de första chinsen på lääänge och det gjorde inte ont!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att det fortfarande inte gör ont imorgon. Körde inte så många men tillräckligt jobbigt för att få ta i - som sagt det var ju längesen och jag har tappat... Men jag ska komma igen!!

Inga kommentarer: