onsdag, september 18, 2013

Snabba beslut och långa stopp

Så har jag hamnat där igen.. trots att jag lovar mig själv att vara eftertänksam. 
Förtänksam?
Och ibland tror jag att situationerna dras till mig för att jag omedvetet attraherar dem, som ett sjukt sätt att ständigt utmana mig själv. Vad vet jag?


Sjukgymnasten flinade och virrade på huvudet, kiropraktorn likaså. Klubben däremot som väckte iden ännu en gång, jublade och bad mig vila från träning denna veckan för att vara på min topp.. haha.. utan förberedelser finns det väl inte så mycket att vila ifrån ;)

Första riktiga bänkpasset sedan september 2012.

Pluggar inför tenta IGEN. De tar aldrig slut. På riktigt! Men gud vad jag lär mig massor, och jag vältrar mig i den skräckblandade förtjusningen varje gång jag sätter mig ner och öppnar en lärobok. Jag älskar det. Jag tror minsann att jag älskar allt jag gör.. ibland har jag det så bra att jag blir avundsjuk på mig själv!


Varvade plugget igår kväll med ett långbesök hos veterinären med Vargen. Höftleds- och armbågsröntgen, allehanda vaccinationer samt en för rabies, ID-märkning i örat och ett eget pass. Vi hann mycket och nu känns det skönt att allt är klart!
Lille fisen var dock fortfarande så hängig imorse att han missade min och Angelicans morgonpromenad.. Japp, vi är igång igen..får se hur länge det varar denna gången haha.. :P


GettoFit kör sin näst sista vecka nu! Vi har sjukt kul på passen och jag önskar nästan att det inte skulle ta slut! Men en liten paus blir det iallafall, innan nästa omgång startar upp igen. Är du sugen på att vara med så skicka en intresseanmälan till mig: desiree@get-fit.se


Ösregn hela passet igenom. Ger karaktär har jag hört ;)




Inga kommentarer: