måndag, augusti 06, 2012

Upploppet kvar!

Vaknade av magont i morse och tänkte genast på stackars Kerstin i team MMSports som skulle tävlat med mig på SM om en vecka men drabbades av magkatarr.. Huuh.. Som tur var så släppte mitt onda ganska snabbt, tror att det bara var en liten stress-knuta där som behövde få krypa ur sängen långsamt ;) 

Micrade min torsk och fick en känsla av välbehag och igenkännande när lukten spred sig här hemma.. Torsk liksom! Blörrk! Men ändå så jäkla gutt för nu vet jag att det är nära till scenen, färgen, skratten och prestationerna!! Underbart!!

 Idag ska jag i övrigt fortsätta på inslagen linje med att vila mig i form.. Jag ska bl.a åka iväg till underbara Linda som sponsrar mig med ögonfrans-förlängning inför SM, såå lyxigt! Givetvis kommer jag att lägga upp bilder här på resultatet med kontaktinfo så att ni alla vet var ni kan nå henne sen!! 

Efter lite pyssel ska jag iväg och handla inför denna sista vecka. Har en lång lista på allt jag behöver, och en ännu längre på allt jag VILL ha.. typ EFTER tävlingen. DEN listan brukar jag hålla på så länge som möjligt för att liksom dra ut på njutningen av att gå och handla godis, choklad och annat smarr. 
Knasigt? Japp, absolut! (Åhhh JAPP hade varit gott…. ;) )

Bilden lånad från google.se

Inga kommentarer: