söndag, augusti 05, 2012

Att vila sig i form

Jag har fortfarande blånader och är svullen, ser nästintill misshandlad ut ;)
 Och på ett sätt så är det ju faktiskt så kan man säga.. Har iallafall sedan i torsdags följt planen för "comeback" och jag tycker att jag sköter mig riktigt bra. "Att vila sig i form" kommer eventuellt att få tillskrivas ett helt nytt eget kapitel i boken om mitt liv om detta funkar..
I torsdagskväll orkade jag ju inte ens gå en promenad på kvällen utan somnade som ett barn på soffan strax efter 21-tiden och masade mig lite senare vidare in i sängen. Fredagen startade med lite lugn rörelseträning och "morgoncardio", sen sysselsatte jag mig med annat här hemma. Typ gick och plockade lite, skrev listor inför kommande veckan och sedan åkte jag iväg och träffade Angelican och Stefanian för att mysa med Knutte.. Beeeebismys <3 b="b">
Eftermiddagen användes till att lösa lite ärenden på jobb (!) och sedan på kvällen åkte jag med tjejerna till badet där vi först cyklade lite och sedan avslutade med bubbelpool och fika. Lugnt och skönt. Somnade ännu en gång innan 22.00.

Igår skulle jag haft en grym träningsdag med ett fruktat tungt tömningspass!! Men...enligt mitt nya upplägg och tempo fixade kroppen en blandning av IW, motionscykel och promenad på löpbandet innan jag lämnade gymmet och åkte hem.
På eftermiddagen var det dags för nästa massagebehandling, och efter den var jag HELT slut! Orkade inte fullfölja min tanke om gym utan tvingade istället ut mig själv på en långsam promenad för att påskynda processen i kroppen och sedan.. japp, somnade jag ovaggad.. igen.

Det här är en högst ovanlig och ganska intressant situation i mitt liv. Framförallt då jag har en vecka till tävling och när jag tittar tillbaka på tidigare års förberedelser så kan jag säga att det jag gör nu är raka motsatsen. Spännande! Och nervöst..

Jag är så otroligt tacksam och glad över alla mina vänner som ger mig uppmuntrande ord och peppar mig nu. Mitt hjärta är varmt tack vare er och jag känner att denna veckan kommer att avslutas på bästa sätt oavsett siffror, omdömen och prestationer!
Ni hjälper mig verkligen att våga göra rätt, och att lyssna på min kropp.

Inga kommentarer: