söndag, mars 18, 2012

Nu jäklar händer det grejer!

På fem olika platser kan du i sommar vara med på en av Sveriges roligaste tävlingar, delta och utmana eller kom bara och titta och hejja! Tävlingen heter fitness 5 och går utomhus i den härliga sommarvärmen :)
Deltävlingarna/ kvalet till final kommer att gå i Södertälje, Malmö, Halmstad, Karlskrona och Umeå. Efter att samtliga deltävlingar är genomförda hålls finalen i Åhus! Förra året hade vi tur med vädret nästan hela tiden och fantastiskt kul var det! Kolla in hemsidan och anmäl dig :)

Deltävlingen i Karlskrona kommer att hållas på stranden bredvid beachvolleyboll-planer, strongman-tävlingar, multisport och en massa andra roliga aktiviteter! Mer info om Karlskrona kan ni hitta hos Lokomotion, anläggningen som är med och håller i tävlingen.

De olika grenarna vi tävlar i är:

Bicepscurl

Bänkpress
Benböj

Chins
Dips
Backstage på finalen i Åhus 2011.. lite lek och bus är OBLIGATORISKT ;)
Det här är absolut en tävling jag kan rekommendera även om du aldrig tidigare tävlat. Det är god stämning, vi har roligt och alla hejjar på varandra.
Ta chansen och utmana dig själv!
Behöver du hjälp med upplägg hur du ska träna inför tävlingen? Maila mig på desiree@levafriskvard.se eller klicka in på Get Fit!

Inga kommentarer: