måndag, oktober 31, 2011

Make believe

Förra veckan satte jag mig ner och lade upp en plan för nästkommande fyra veckors träning. Tanken var att jag skulle starta idag, med Pass 1 på nya upplägget. Dock tyckte jag att det var så svårt att vänta att jag faktiskt tjuvstartade redan i fredags :)
När jag lägger om mina upplägg brukar jag försöka lägga in lite nytt för att skapa en viss förväntan, och det funkar varje gång! Det känns som att jag ger mig själv en present som jag knappt kan vänta på att få öppna!
Så första passet kördes i fredags, och idag blir det då dags för Pass 4 som är en form av cirkelträning för att få inkluderat lite flås i styrketräningen. Dessutom vet jag redan nu att jag kommer att ha tillgång till en crosstrainer ikväll, så jag räknar med några svettiga minuter på den med innan jag räknar träningen som klar för dagen.
Imorse startade jag med 60 minuter på löpbandet.
Jag kör nästan alltid samma upplägg;

- 20 min vanlig promenad
- 20 min promenad i motlut
- 20 min jogg

Dessa 60 minuter på morgonen innan jobb är guld värda för min rehab! Jag börjar försiktigt med vanlig gång och får igång rörligheten i mitt bäcken och rygg och sedan ökar jag vad dagsformen medger.

Igår var en ultra- toppen dag med söndagsbrunch, lite shopping, träning och avslutningsvis soffmys med äppelpaj OCH CheeseCake.. Dagen till ära införskaffades ett par herr- pyamasbyxor av strl XXL som invigdes så fort jag kom hem.
Jag tror att jag kommer att bo i dem, de var sååå grymt sköna!
Och snygga- eller??


icke glömma shakern!!

1 kommentar:

Vicky sa...

haha du är så söt Desi! Härligt med nytt träningsupplägg, det motiverar alltid. Vi ses väl i Göteborg?
Kram :)