måndag, oktober 03, 2011

Gymstick- leverans och fotojobb :)

Jajamensan!
Helgen startade med en leverans från Gymstick, så nu har jag ett bra lager för er som är intresserade!!
Functional Trainer som jag visat tidigare kostar endast 699kr och då ingår komplett träningsprogram för hela kroppen och fullständiga instruktioner för utförande :)

GymStick Bootcamp är unik i sitt slag, man kan nämligen byta ut gummibanden och få olika motstånd. Den går även att expandera för att få en längre stång att hålla. DVD med instruktioner och träningsprogram för hela kroppen ingår, och allt kommer i en händig väska!
I camo såklart ;)


Fitnessfoto.se hade en fotografering med en ny klient, Terese. Hon kontaktade oss för ca fyra veckor sedan och tog en intensiv-omgång i sitt dietupplägg. Hennes mål var att gå ner fyra kilo till fotograferingen och vi lyckades trots den korta tiden!! Mycket bra jobbat, och bilderna blev supersnygga :)

Men det bästa av allt i helgen var ändå det här.. Myyys hela dagen och kvällen :)
Söndagen ägnades åt mycket tankar om livet, djupa frågor som jag nog aldrig får svar på och vet inte ens om jag vill ha det. När man förlorar någon så blir allt plötsligt så stort, så litet och så omvänt i allt.. Mina tankar är hos dig Kalle..

Jag hann med att träffa alla mina klienter som jag hade uppdateringsmöte med. Det känns oftast bra att träffa så många som möjligt samma dag, det blir lättare att att med funderingar och frågor som oftast är de samma för många av dem.

Dagens får presenteras som kvällens, för nu ska jag dra iväg till gymmet :)

Inga kommentarer: