tisdag, maj 19, 2009

ÅÅÅÅÅÅÅHH!!

Jag längtar efter deffen!! Just nu..
Har precis provat mina sommarkläder från förra året och insett- snarare fått bekräftat- hur mycket jag förändrats. Det räcker ju faktiskt med ett par centimetrar för att kläderna ska kännas som korvskinn och hopplösheten slår ner på mig.. usch.. Och den där bikinin som var sååå snygg i somras.. Jag lider med publiken på Cypern..haha.
Samtidigt så vet jag ju att det finns en anledning till varför det blivit såhär. Jag är inte lat, inte (jo lite då) bekväm och jag äter faktiskt ganska bra även om jag en längre tid tillåtit mig själv att göra skillnad på off och on- period.. Jag har kämpat för att öka i vikt och samtidigt såklart få med mig den ökade muskelmassan och styrkan! Jag vill få njuta av det goda nu, för att sedan kunna njuta av hur duktig jag är under den tuffa perioden med deff.
Jag fick tillbaka på löpningen jag lagt in i mitt träningsupplägg.. "Nej!! Ingen löpning nu, är du galen??" Så nu vet jag faktiskt varken ut eller in. Det känns ju bra, och det borde bygga på mina ben samtidigt som jag blir tightare i kroppen? Eller?

Har en liten rastlös själ inom mig nu, jag vill att det ska hända saker hela tiden. Jag vill se resultat och jag vill känna mer. Samtidigt är jag fortfarande ganska trött, både i huvud och kropp och jag tror att en vecka borta är precis vad jag behöver. Jag intalar mig det iallafall, så jag gör bäst i att åka iväg för att komma tillbaka med energi och vilja som aldrig förr!!

Doselidos/Desi

Inga kommentarer: