söndag, januari 08, 2012

Vet du hur bra du har det?

När det är så där som det ska vara, då önskar man att det ska vara så för alltid.
Då kan det regna utanför eller kassörskan vara olidligt seg, det spelar liksom ingen roll.
Troligtvis märker du inte ens av att radion knastrar och sändningen bryts för du nynnar så högt själv redan.. Det är mörkt på morgonen och ganska kallt, men allt du känner är ett lugn och en härlig känsla inombords när den kalla luften fyller dina lungor och du kommer på dig själv med att må riktigt jävla bra.
Så där som det ska vara.

All mat smakar bra, all musik är vacker och går att sätta i ett sammanhang och framförallt så blir det mesta som du planerat och blir det inte det så spelar det ändå ingen roll för-vad-gör-det-om-hundra-år?
Det är okej att ha udda strumpor för huvudsaken är att de är rena, och i skorna syns det inte ändå och det vore orättvist att kasta bägge när bara den ena är dålig.. Du tänker att du ska piffa dig lite innan du lämnar huset, men fan vad ytligt egentligen när huvudsaken är att sprida och dela glädje och det är väl inte mascaran som säger de snälla orden eller ger det breda leendet? Och ler gör du ju, hela tiden, för livet må vara orättvist ibland men vi kommer ingenstans med att älta så det enda som fyller ditt inre är lugn och stimulans.
När det känns så där riktigt jävla bra.
Då kvittar en p- bot, som med största säkerhet var ditt eget fel. Att det tar lång tid att köra hem pga vägarbete spelar ingen roll, så länge du vet att ingen kommit till skada längs vägen och dessutom hinner du höra färdigt låten du lyssnade på som är så jäkla bra att du bara måste höja volymen.

Har du tänkt på det?

Så bra mår jag varje dag.

Osminkad, med udda strumpor och en alldeles för stor fallenhet för parkeringsböter ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kärlek! Måste snacka snart! :) pöss