fredag, januari 27, 2012

Tutt- investering!!

Första tutt- träningen på länge som inte enbart gick mot bänkpressen! De senaste veckorna har fokus legat på tunga reps och en ständigt jakt på tyngre..och tyngre.. Och så är det så förbannat roligt och befriande när det går åt rätt håll!! Inte sällan har jag tänkt att jag bara ska gå till en viss gräns eller ett visst antal set, men sen när jag väl är där, och KÄNSLAN infinner sig, då bara öser det liksom på..
Idag kände jag att det var dags att bjuda kroppen på en överraskning dock så jag höll nere belastningen och gick mot desto fler reps istället. Skönt, och jävligt segt haha.. efter 2a setet på 50kg sved det duktigt och jag hoppas att tacken kommer imorgon ;)

Bänkpress:
20kg*25reps*2set
40kg*20reps*3set
50kg*12reps*3set

Lutande bänkpress:
40kg*15reps*4set

Avslutade med lätta och kontrollerade hantelflyes innan jag gick över till två övningar triceps och lilla sistan; En övning utsida axlar.. SLUT, FINITO!!

Utöver detta så har min (oredovisade) träning igår satt sina spår på rätt plats; Rygg och biccar. Dessvärre hakar ju bäckenet på den förhöjda smärtan, men en liten promenad på morgonen tillsammans med stretch tar det tillbaka till normalstatus igen och kvar är då bara den UNDERBARA träningsvärken ;)
Imorgon ska kycklingbenen få sin andra tvålning för veckan, och jag hoppas på ett dunderpass utan återkommande problem med bäcken!!

If you want it- go and get it

2 kommentarer:

Daniel T sa...

Grymt! IF you want something, go get it, PERIOD =)

FitnessDesi sa...

Yes!! YOU KNOW IT!!