tisdag, januari 03, 2012

Alla andra gör det!

Jooo, vet ju att det tydligen hör till att man ska göra erkännanden, sammanfattningar och summera nya löften och mål när ett år slutar och ett annat tar vid..
Och ja, jag SKA. Men inte idag :)
Istället kommer dagens inlägg att handla om denna fantastiska känsla i min kropp just nu!

Lördagen blev det ett snabbt morgonfys- pass och på eftermiddagen hanns det med ett ultra snabbt (men ack vilken träningsvärk det gav) armpass, istället lades tid på shopping, umgänge och förberedelser inför kvällens ståhej, nämligen Nyårsafton. Dock blev det inte så mycket ståhej, mer nära och äkta och en del happy shooting ;)
Största revolutionerande händelsen var när jag i desperat försök att blondera mig återvände till färgtuben inte mindre än sex gånger! Sex gånger och håret VÄGRADE bli ljust.. Har inte ett uns av blondin-gen antar jag..hihi.. Nu var det dock inte hela håret som skulle bli ljust, utan bara min sidecut som växt till sig ordentligt och dagen till ära blev trimmad och (försök till) färgad..

Inte sååå ljust..??
Söndagen, den sjunde dagen, vilade jag.
Harry Potter marathon inleddes och till det mys och snask i soffan. Skööönt. I går var vi iväg på en liten utflykt och fotade i naturen, kvalité det också. Hur som.. i morse var kroppen inte med på noterna alls när klockan ringde.. Jag skulle upp och fysa innan jobb, men icke. Vaknade med ett ryck 30 minuter innan klockan var hundra och orkade inte ens få med mig mina kosttillskott.

Därav detta lyckorus som nu intagit min kropp och mina sinnen.. Jag bestämde mig förra veckan för att under det tänkta axelpasset idag slå nytt Pb i axelpressar med fri stång. Mest för att det inte gick så bra förra gången.
Så vad göra?
Trots no-go i kroppen, ingen lust alls och lite lätt letandes efter andra saker som kunde vara viktigare än att träna (haha eller hur?!) så bytte jag om och tog mig ner till gymmet för att utföra det jag lovat mig själv..

MIND OVER BODY

Reppade upp en femma till 60kg, en förbättring på 10kg sedan förra försöket.

NÖJD!

Say no more.

Inga kommentarer: