lördag, september 24, 2011

You raise me up

Jag är så jävla stolt!!
Jag är präktig som en hönsmamma när jag skryter för mina vänner om hur bra det går för Er.. Mina adepter!!
Fick ett sms igårkväll där en av dem- som kämpat stenhårt och länge- varit ute på sitt första löppass och detta med hjälp av en av mina andra klienter.. De puschar varandra, och lyckas tillsammans!! Och jag bara njuter. Fan vad grymma ni är!!

Och så har vi Anna, som jag fått följa under en lång tid. Vi tog beslutet i augusti att det var dags för en riktig diet för att få prova på och känna efter. Blir allt enligt önskemål så blir det eventuellt tävling snart. Om inte, så ialla fall en fitnessfotografering. Och Anna är så disciplinerad att jag själv känner mig lite slapp! Hahaha.. Och stolt! :)

Nästa vecka har jag stämt möte med nästan alla mina klienter för uppdatering, kontroll och förnyelse av upplägg. Jag längtar.. Det känns alltid lika skönt att få se dem i ansiktet och känna att allt går enligt plan.

En vecka kvar till SM i Västerås.. och jag jobbar då så jag missar ALLT. Så jäkla tråkigt..men inget jag kan styra över så lika bra átt skita i att lipa över det.
Missar även MMSports butikdag i Göteborg idag, skit det också! Hade varit så jäkla kul att träffa hela gänget igen. Jag saknar dem och alla skratt!

Hoppas att ni alla får en super-lördag, själv är mitt mål med dagen att försöka hinna träna ;)

Inga kommentarer: