söndag, september 18, 2011

Super Sunday

Hade tänkt inleda dagen med en promenad, men eftersom min dag inte startade förrän.. hrmm.. ganska sent och det dessutom regnade ute så ströks den ide´n snabbt.
Jag sörjer inte direkt, har vila idag på programmet så det känns bra att få ytterligare en timme till inomhustjänst.. ;)
Har sorterat och städat ur skafferi och skåp i köket, och gjort matlådor inför veckan som kommer.
Det är märkligt vad man hittar mycket och många vrår att sortera när man väl börjar.. Jag har en förmåga att fastna i stim och bara sortera tills fingrarna blöder och hjärtat blir lyckligt :)

Träningen i veckan har gått bra. Jag lyckades dra på mig en härlig förkylning förra veckan som dundrade in med kraft, men faktiskt försvann lika snabbt igen inom loppet av tre dagar! Hur som, så har jag inte vågat trycka på ordentligt på gymmet, men ju längre veckan gått ju bättre har det känts. I fredags innan det var dags att ta sig hem från jobb fick vi en timme över och givetvis använde vi den till träning; Bänkpass!!
Vi började på 40kg och tog oss upp till 80kg (!) för att sedan jobba neråt till 40kg igen där vi reppade ut.. 25 reps och jag trodde att jag skulle dö! Träningsvärken fanns där redan innan kvällen kom kan jag säga ;)

Igår var det fest hos Anna och Lasse som bägge fyllt år, och Anna bjöd till på surströmming!!!

Marie visar hur gott det luktar vid bordet när surströmmingen skickas runt..

Anna gör sig hörd ;)
Angelican fileeár..
Dennis tackar för att det fanns ett alternativ.. ;)
Anna hade lagat suuupergoda pajer!!

Kvällen fortsatte senare hemma hos söta syster..
Här bjuder vi på en bild till familje- albumet!!

Inga kommentarer: