onsdag, mars 27, 2013

Tvångsledig och stora planer!

I söndags efter tio timmar på jobb, och för den 14:e dagen i rad var jag tvungen att sätta mig ner och räkna på timmar och dagar igen. Trött, kall och allmänt trög i huvudet kom jag till slut fram till att jag inte haft någon vila sedan- just 14 dagar. Det tog chefen ungefär tre sekunder att fatta beslutet att skicka hem mig på tvångsledighet för helgvila direkt på studs!

Så sedan i söndagskväll har jag haft helg.. Skönt och välbehövligt!!

  Söndagsmiddagen på jobb efter tio timmar på en blåsig skjutbana.. Det var efter dessa min hjärna insåg att det var dags för vila ;


Måndagen inleddes med träning med Vargen och lite småfix med Get-fit.se där jag försöker hitta ny struktur för att dela in mina klienter i olika kategorier.. Efter det var det dags för min egen träning och BEN stod på schemat.
Körde ett helt pass med bara benböj.. Ingen tyngre belastning, för det vågar jag inte än..men jag kan säga att de där ca 25 seten jag hann med sitter som en smäck fortfarande!! Gaah :)
Avslutade med lite mage, pausade, åt och sen vidare till nästa pass som var funktionell träning. Passet avslutades med en jädrans massa air-squat- såklart! Vart är Murphy om inte på funktionell träning ;)

Gänget från "utmaningen" efter funktionell träning!

Igår blev det en mysig runda med Vargen i parken, hade hoppats på detsamma idag men tyvärr ville inte solen titta fram så det får bli en i raskt tempo! Efter parken betade jag av klienter, lite pappersarbete och skolan.. Skolan klaffar just nu ganska dåligt med resten av mina planer, så jag får se hur jag ska lösa det där i fortsättningen. Just nu finns det större och mycket roligare planer i mitt liv som har absolut förkörsrätt!!
Det händer mycket! Och det är så fantastiskt roligt att jag håller på att gå i självspinn i mina tankar.
Och om bara tre av nästkommande fyra projekt går i lås så kommer resten av 2013 bli ännu mer otroligt än vad det hittills varit!

 Träningen igår blev styrka för ryggen och sedan ett spinningpass med Bandoolan. Vem fan vill sitta på en cykel dagen efter ett benpass? Hur tänkte jag där??
Efter tredje låten på passet, då instruktören skriker "attack" för typ fjärde eller femte gången så måste jag verkligen göra EXAKT det- attackera, annars viker sig benen under mig. Underbart :)

Idag blev plötsligt och obestämt en dag med (nästan iallafall) tom kalender! Ha!
När någonsin liksom..?? :)

 Plugga, påbörja upplägg för två nya klienter, trääääna och förhoppningsvis träna igen, både mig själv och en vända med hunden i skogen sen blir det kvällsmys!!

Inga kommentarer: