fredag, juni 22, 2012

Alternativ midsommar!

Istället för snaps till sillen, öl till potatisen och vin till picknicken valde vi istället att shotta PWO tidigt i morse och dra iväg på morgonfys Indoor Walking 50 minuter. Svettigt värre och bägge var vi ruskigt slitna i benen efter gårdagens benpass med efterföljande intervallträning på boxningsklubben.. Tanken var att vi sedan skulle fortsätta med en WOD på 20 min på annan plats, men då planerna för picknicken ändrades och gav oss två timmar mindre (!) att använda under förmiddagen så tog vi beslutet att stanna på plats och köra 20 minuter kettlebells istället. Kan säga att det räckte..
Picknick i parken med perfekt väder och underbart sällskap, 4 tim bara sprang iväg medan vi lyssnade på spelningar och tittade på lekarna kring midsommarstången.
Ingen snaps till sillen inte.. Istället hem igen och byta om till dagens andra besök på gymmet. Planen är ett gediget styrkepass med brösten i fokus. Jag vill köra mitt upplägg och Monstret vill köra sitt, så istället för att välja ett gör vi som vi brukar och kör bägge. Det brukar göra oss gladast- och tröttast ;)

Ja, ni ser ju på bilderna.. Sjuuukt mycket folk på gymmet idag ;)






Ikväll väntar grill och mys. Ska bli så jäkla gött!!

Inga kommentarer: