tisdag, augusti 11, 2009

Normal limits don´t apply..

Lördagens mätning gav mig en skön helg.. precis som jag hade hoppats!! Vågen visade ytterligare - 0.9kg senaste veckan och måttbandet -3cm över midja och navel. Ingen förändring över rygg, rumpa eller ben än.. vilket säkert kommer snart. Störst förändring var inte helt otippat, men dock alltid lika ledsamt ;) måttet över bysten som av någon anledning alltid ska dra iväg först..
Lördagskvällen tillbringades på sjökrogen- denna gången som matgäst- och kockarna hade verkligen ansträngt sig för att göra min middag till den godaste av alla, och det var den garanterat!! Varmrökt lax med ugnsstekta grönsaker skämtar man inte bort :)

Solen sken hela söndagen och jag hade vilodag, vilket gav oss en chans att bara njuta av vädret och ligga vid badet hela dagen. På kvällen såg vi "Hangover" och jag vill se den igen!! Gud vad jag skrattade- den rekommenderas verkligen!!

Igår var jag inne i staden och träffade Mari och körde igenom mitt benpass. Hon gav mig lite nya vinklingar och en ny övning jag aldrig provat förr..gissa om jag har träningsvärk idag.. Nice!
Dessutom fick jag träffa Peter som tävlar SM AF om en månad och han var verkligen snygg! Nere på 8% fett redan och pigg som en mört.. det ger honom bra förutsättningar inför tävlingen. Ska bli kul att se honom på scenen med de andra.

Idag spöregnar det tyvärr.. och allt känns lite mulet och tråkigt.. Jag längtar efter mitt ryggpass ikväll som säkert kan få mig på lite bättre humör.
Det var helgens uppdatering, jag lovar att det snart kommer bilder som hör till mätningar och annat.. så fort jag hinner. Och orkar ;)

PUSS/Desi