torsdag, oktober 11, 2012

Nu taggar vi till!!

Mina kollegor och teamkamrater är på väg till VM i Madrid as I write.. Jag ska hålla mina tummar och tår tills de blöder!! Oj vad många medaljer vi kommer att få med oss hem!!
Du kan följa deras resa här; Robban, Kristian och Helena 
Själv har jag tyckt synd om mig själv i min svacka.. Kraxandet i helgen bröt givetvis ut till rejäl hosta, feber och gottiga gröna gubbar i halsen..
hehe (ni ser det framför er nu eller hur)
 Men jag gjorde en raketstart med vitlök, ingefära och alla dess trolleri och idag, två dagar senare, så känns det faktiskt ganska bra! Det lär inte bli några backintervaller direkt, men jag var nere och körde ett litet teknikpass bänk idag och imorgon tänkte jag ge mig på en helkroppsgenomgång. 
Är lite rädd att kroppen glömt sedan sist..

Bänken idag var superkul! (Hur kul det nu kan vara att ligga på en bänk). Kanske inte så att jag skuttade av glädje mellan seten, utan mer som att det byggdes upp en enorm längtan efter mer, jag vill köra igen- tungt! Och prova att sätta den där tekniken och lyfta ännu tyngre!! Så när jag lämnade gymmet kändes det så jävla bra! Coach från TK kom dessutom ner på mitt gym för att titta på, komma med tips och peppa självförtroende. Kändes grymt bra det med!



Innan bänkandet hade jag bokat tid med världens (iallafall Blekinges) bästa fransfixare! Hon är dessutom en ihärdig klient, så det blir mycket träningssnack under pysslandet  Innan jag åkte hem hann vi gå en promenad med vovvarna och jag fick med mig en supergullig present hem!! Hur hinner hon fixa med allt undrar jag?

Grymma fransar och supergulligt pannband. Älskar färg-kombinationen och älskar aporna! Hon har dem i massor av färger och mönster, både band, mössor, hakklappar MED MERA! De finns här 

Inga kommentarer: