tisdag, april 24, 2012

To expect the unexpected

Jag tycker om att vara lite tvärtom. Jag har svårt att följa de mönster som "någon" satt som facit på livet. Jag vet vad jag måste och jag vet vad jag bör.. Men jag vet också att ingen annan någonsin kommer att kämpa lika hårt för MIN lycka som jag, så varför ska jag då anpassa mig efter vad andra tycker är rätt och sant?
Att alltid göra det som förväntas av mig är tyvärr inget jag någonsin har eller kommer att ställa upp på. Inte för att DU eller någon annan vill eller tycker det. Snarare kommer jag att vilja se vad som finns på den andra sidan, vad är det som är så speciellt där som jag förväntas att inte få se?
Det är en barnslig inställning till livet jag har ibland, men det är också densamma obstinata Desi som så många gånger valt "fel" och hamnat så rätt. Tänk så många misstag jag inte fått göra och hur lite jag lärt mig av livet om jag bara valde att vara som alla andra.

För några veckor sedan förväntades det av mig att stanna till och tänka efter, utvärdera och komma i fas. Jag gjorde istället en spontanresa till Thailand med ett udda men ack så underbart resesällskap.

Gör inte alltid det du bör. Gör det du vill, vågar eller är totalt helt jävla vettskrämd av men gör ändå! Du kommer att bli lycklig :)


Givetvis hann jag både njuta av mat och träning, bad, fest och vila.. Mer om det imorgon!!

Inga kommentarer: