måndag, januari 07, 2013

Carry me home

"Gud ger oss inte tyngre börda än vi orkar bära".. funderar på om jag ska ta det som en komplimang att jag uppenbarligen kan belastas lite till..??
Ibland önskar jag att det fanns tid till att stanna upp, få vara trött och ynklig och bli buren upp för trapporna till mitt rum som när jag var riktigt liten.. Samtidigt så är det där så långt ifrån den jag är idag.
Dock strular jobbet IGEN, och jag är planerad på inte mindre än fyra olika platser i lika många organisationer med lika många chefer som vill ha respons och jag håller på att gå sönder.. Inte bara i ryggen utan även i kalendern, huvudet och ja överallt.. denna ovisshet gör mig galen!!

Förra veckan på torsdagen gjorde jag mitt första besök på gymmet sedan återfallet och utförde lite mes-övningar på bollen i skamvrån. Med obegriplig smärta som skrämde mig.. Dagen efter cyklade jag 30 minuters slowmotion på motionscykel och juckade på bollen igen. Lite bättre, om än jävligt ont fortfarande. Jag genomförde försiktig rehab lördag och söndag med inställningen att ladda inför dagens pass:
Bollövningar.. OK:)
Gick vidare och letade efter alternativ som skulle kunna funka.. Och med hjälp av mina superfina killar i gymmet som släpade stänger och hantlar fram och tillbaka åt mig så fick jag till ett pass som jag faktiskt är nöjd med!
Jag kan göra övningar liggandes på rygg om jag håller benen vikta och uppe i luften. Dock blir det inga tunga vikter eftersom så fort jag spänner till för att bli explosiv så smärtar och hugger det.
Men idag kan jag iallafall skryta med 40kg bänkpress. Fyra set!! Ha!!


Sug på den ryggjävel!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tänker på dig! /Lucy