torsdag, augusti 25, 2011

Nu är det dags!!

Helgen är här och imorgon sitter jag på flyget till huvudstaden för att delta i och LEDA pass på Scandinavian Sport and fitness events i Kista :) Tiden har gått så jäkla snabbt denna veckan och jag har haft tusen grejjer på jobbet så jag känner mig inte helt hundra förberedd med tanke på att jag fick nya ingångsvärden för helgen så sent som igår!! PANIK!!
Dessutom brände jag en skiva inför passet som jag skulle köra igenom idag på gymmet, då har bränn-programmet kastat om låtarna och ingenting stämde.. ojojoj.. Så nu lagar jag matlådor, packar väskan och viker tvätt samtidigt som jag bränner nya skivor och givetvis bloggar för att hålla er uppdaterade ;)



Fick höra siffror på 20 000 deltagare på mässan om dagen varav 3000-4000 förmodligen kommer att delta på mitt pass.. Jag kan inte fatta det! Måtte de uppskatta det jag ger dem...
Passet är ett B.R.A.K inspirerat pass, dvs grundat på morgonfysen soldaterna kör varje dag för att stärka upp kroppen och förbereda den för dagens utmaningar. Det är så långt ifrån ett tjoande aerobics-pass man kan komma, så jag hoppas att den informationen var tydlig, annars blir det nog en hel del "rosa tofsar" som blir förvånade :P

Träningen denna veckan har gjort mig lyrisk! Jag har ökat från förra veckan, med 1-2 set per övning och nästa vecka är det dags för att höja vikterna med.
Bring it on! Jag är redo!!
Imorse var vikten nere på 60,6 igen dvs knappa 1,5kg från tävlingsvikt. Och bättre ska det bli. Jag tackar Bartholl för denna möjlighet att utmana min kropp ännu en gång och ser fram emot vad det ska ge. Snart närmar sig dagar med MYYYCKET mat och det är inte förutan att jag känner mig lite stressad över det. hmmm..( Äntligen blivit kompis med vågen så ska jag utmana igen.. Men jag känner mig trygg ;)

Veckan har varit bra ur många perspektiv; Har startat upp två nya-gamla klienter där den ena av dem bestämt sig för att köra en "tävlingsdeff" fullt ut för att vi ska kunna se vad som sedan finns kvar. Ser allt bra ut och som vi förväntar oss kanske, kanske det blir tävling (!!) annars en snygg fitness-fotografering och sedan vidare planering inför nästa år.. Mycket spännande och hon är skitduktig- och jag skitstolt!!!
Dessutom hann jag med ett trevligt bio- besök igårkväll och såg filmen om aporna. Helt okej men skulle inte bry mig om att se den två gånger..
Ikväll blir det filmmys igen, dock hemma. Ska upp tidigt imorgon :)


2 kommentarer:

Bumbi sa...

Helvetes jävla satans fan en så häftig och snygg kropp du har min älskling!! Bilden är heelt sinnes!
Där tog mitt fjortis-ordförråd slut.. Love you!

FitnessDesi sa...

Bejb, jag önskar att du kunde följa med mig till storstaden och köra ett riktigt grymt team-pass med mig. Det skulle vara 200%igt ;)
Saknar dig massor och vi måste ses snart, det har ju hänt bedömt 60 000 grejjer sen sist!!! Love you BIGtime och tack för att du är så söt :)