tisdag, augusti 02, 2011

Fitnessfoto.se

Åh!
Vår första fotografering med tillstånd att visa ALLT!! Nej, inte allt som i naket ;) utan allt som i att vi får visa bilder runt omkring och vad som händer bakom kameran, inte bara det färdiga resultatet!
Grymt tacksamt, det blir mycket lättare att visa er nu vad det är vi egentligen gör :)

Anders kontaktade oss för ca 5 veckor sedan och var beredd att göra en gedigen diet under några veckor för att genomföra fotografering som slutmål. Anders har tränat några år och senaste året varit strikt i sin kost och fått fina resultat. Han kände att det var dags för en belöning!!

En "före bild" på Anders!

Innan fotograferingen har vi ett möte där vi tittar på lite olika exempel på bilder och miljö. Vi kommer med ideér och Anders berättar om sina önskemål så att vi alla är förberedda och har samma tankar.

Dagen D!!

En förväntansfull, nervös och lite trött Anders dyker upp på uppsatt tid och med de kläder och utrustning som han vill ha med på bilderna.

I bakgrunden riggar Malin kameran!

Efter att ha tagit en titt på hur mycket hud Anders vill visa på bilderna, kontroll av solbränna och linjer så beslutar vi att lägga ett lager färg för att skugga och jämna ut :)


Efter färgen låter vi honom förbereda sig genom att "pumpa upp" lite med hjälp av ett gummiband. Detta eftersom han vill se fyllig ut på bilderna och få lite tryck i musklerna.


Och så börjar vi..

Att ta med den här loja bilden var ett måste! En dietande fitnesscoach som hänger på bilen och dricker Fanta- Zero medans objektet sliter haha..
Vi har nu på fotografens önskemål förflyttat oss utomhus. Det gäller att passa på när det är fint väder :)Jag assisterar med reflektor för rätt ljus i rätt vinkel!
Sneak- peak på kommande resultat!!!

Det kostar att ha kul!
Även vid fotograferingar.. Dessutom var jag och Malin felparkerade bredvid varandra ;)

Dagen var fantastiskt rolig!
Och roligast var nog ändå att se den förändring på Anders som kom fram under tiden som vi tog allt fler bilder. Från att ha tyckt att det var lite "pinsamt" och obekvämt att stå ovant framför kameran så lyckades vi hitta varandra riktigt bra och han blev duktigare och duktigare på att ta instruktioner!
ALLA kan göra detta! Och framförallt så är ALLA VÄRDA detta!

Det kan vara Din tur nu! Tveka inte att kontakta oss för en lösning som passar Dig! Det behöver inte vara träningsmiljö på bilderna, Du bestämmer ALLT :)

Inga kommentarer: