onsdag, maj 01, 2013

Jag måste bli bättre på...

Att skriva dagbok!!
Men jag hinner inte, för det händer för mycket HELA J-A TIDEN!!
Det enda jag skriver ner hamnar ju här.. och tro mig, ni vill INTE att jag delar precis allt med er.. Haha joo, några av er skulle väl kanske gilla det ;)


Just nu ligger ALLA känslorna utanpå.. Det känns som att hela jag vibrerar och jag kan inte andas, och jag hinner inte tänka. Saker bara händer och jag älskar det och jag är skiträdd. SKITRÄDD!
Känslor jag inte kan styra skrämmer mig.
Jag hinner inte skriva, jag berättar inte för någon och jag exploderar snart inifrån.
Kalendern är full, huvudet är fullt och hjärtat är fullt.
Ovanpå detta kommer våren, solen och koltrasten som får mig att SKENA. Jag har för mycket. Jag har för mycket av det goda och jag vet att det är orättvist, men jag kan inte sluta.
Jag vill ha allt.


Jag vill ha nyss, jag vill ha nu och ännu mer senare. Jag vill ha fyra kalendrar åt fyra paralleller och fyra liv att försöka överleva.

Jag har börjat rensa och det startade med en ommöblering som alltid. Bort, bort och runt för att kasta om mitt liv så att det passar mitt nya mönster. Där jag är.
Ytan ska matcha det inre.


 Det finns ingen tid att förlora och inga ord för att förklara. Den som följer med får se och bli varse oavsett om de vill eller inte, och jag kommer inte att kunna ursäkta mig eller vilja förändra.  
Detta är jag. Detta är mitt.
Det går undan nu och jag är redan fartblind och förlorad minst tre gånger om. 



Inga kommentarer: