tisdag, april 23, 2013

Cut to the core but not broken

Efter en hel dag på skjutbanan kan jag konstatera att det krävs två rehabpass för att orka STÅ och glo ;) och då gör det ändå ganska ont nu när jag väl kommit hem och fått sätta mig ner.
Fortsatte min PF denna veckan också även om jag hade tänkt gå över på heldags-matintag igen. Men fortfarande är ju fördelen att jag kan tillbringa min lunch på gymmet och köra min rehab utan att känna någon stress.. Så också idag, vilket räddade eftermiddagens skjutpass.
Kvällen avslutades med ännu mer juckande på pilatesbollen och givet lyckade jag pressa in lite hantelsvängande med. Måste ju ;)
Har lovat mig själv att tillverka t-shirts för Get-fit.se med "Rehab built this body".. Nån mer som är intresserad?? Haha..

Apropå tröjor så är det en ny laddning på gång!! Samma tryck som tidigare och trycket är vitt/turkos eller vitt/rosa. 
Beställer gör du via mail till: desiree@get-fit.se 
(skriv namn, storlek och färg såklart!! :)




I övrigt känns det som att veckan knappt har börjat och samtidigt redan är "slut". Har under dagen trott att det varit onsdag, sedan torsdag, tisdag och onsdag igen. Vilken dag är det egentligen?
Imorgon gör jag en vanlig 8-timmars dag, hoppas på att få till ett fokuserat och kvalitets-inriktad pass på gymmet inklusive rehab efter jobb.. Lite senare är det nämligen dags för mitt favoritmys, Bio :)

Ironman 3
Sen är alldeles och plötsligt helgen här, och innan/under den ska jag hinna Varg-träning, plugga och ordna månadens pappersarbete! Jisses :)
Hela dagarna kommer dessutom att spenderas med härliga vänner ur bästa teamet, dvs maaaaassor av positiv energi kommer att omsättas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycke ass på den bilden :P

Anna S sa...

Kommer du att sälja linnen till sommaren? Eller det kanske jag ska fråga på din mail? :)